Foglalás és ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat az űrlap kitöltésével! (Nyári akciónk részletei az űrlap alatt!)

  Megrendelő adatai

  A nyári időszakban helyben készített ételekkel is várjuk Önöket! Szobáink foglalhatók reggelivel vagy félpanzióval is ebben az időszakban. Hagyományos és húsmentes ételek állnak rendelkezésükre heti ajánlatunk szerint. (Igény szerint akár ellenőrzött bio alapanyagokból elkészítve!)

  Az étkezést is foglalókat vendégváró itallal fogadjuk és 1 alkalommal ingyenesen biztosítjuk számukra fatüzeléses szaunánk használatát.

  Az előfoglalási akció 2024. 05.22-től 2024.június 16-ig tart! A honlapunkról közvetlenül ajánlatot kérő vendégeinknek, az általunk visszaigazolt foglalásokra az alábbi kedvezményeket biztosítjuk napi aktuális árainkból.

  AKCIÓS KEDVEZMÉNYEK A NAPI SZÁLLÁSDÍJAINK ÁRÁBÓL:

  Ellátás nélküli foglalásokra: -10%

  Reggelivel kért foglalásokra: -15%;

  Félpanziós ellátással kért foglalásokra: -20%.

  Foglalható minimum 2 éjszakára!

  Az akciós kedvezmények tájékoztató jellegűek és a 2024.06.16-ig beérkezett, és a 2024. május 31. – július 13. és 2024. július 21. – augusztus 31. közötti időszakra szóló foglalásokra érvényesek! A fenti árak nem tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót, amelynek mértéke Noszvajon 500,-Ft/fő/éj.

  Kérjük, hogy a fenti űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot, és adja meg a foglalás adatait! (Az űrlap segítségével az akciós vagy bármely más időszakra kérheti ajánlatunkat.)  Mi 24 órán belül e-mailben ajánlatot küldünk, vagy kérésére azonnal visszaigazoljuk foglalását. Köszönjük!