room-image

Az apartman a korábbi istállóból lett átalakítva. Vidéki hangulatát a felújított parasztbútorok adják, a kényelemről teljesen felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba és központi fűtés gondoskodik, így az apartman egész évben várja…

Részletek
room-image

Rá sem lehet ismerni a korábbi gazdasági épületre, előző funkcióját a Pajta név őrzi. Világos, kétszintes apartman, zuhanyzós fürdőszobával és teljesen felszerelt konyhával, felújított parasztbútorokkal. A földszinti hálószobában kedvencünk, egy…

Részletek
room-image

Ól

Régen állatok éltek itt, ma már minden igényt kielégítő szálláshely. A hálószobából nyíló privát teraszról szép kilátás nyílik a Várkút dupla csúcsaira, ideális környezet a reggeli kávé vagy egy romantikus…

Részletek

Megmutatjuk a legszebb kilátást

Az Imány-tető oldaláról csodálatos kilátás nyílik a völgyre, a falura, ezért választottuk ezt a helyet a piknik pad számára, megéri felmenni. A központhoz és pincesorhoz közel, mégis félreeső helyen lehet gyönyörködni a látványban. 

Mindenre gondoltunk

Vendégházunk hosszabb távú tartózkodásra is alkalmas a teljesen felszerelt konyhával, törölközővel, ágyneművel, négy éjszakánál hosszabb foglalás esetén igény szerint mosási lehetőséget és takarítást is biztosítunk.

A KemencésHáz szolgáltatásai

Fedezze fel, milyen lehetőségei vannak, amikor ellátogat hozzánk. Vendégeink részére az alábbi szolgáltatásokat és termékeket ajánljuk.

Borkóstoló

Borkóstoló

Borkóstolás az Imányi pincesoron – ennél közelebb már nem is lehetne! Mint az egri borvidék egyik sarokköve, nem lehet kihagyni a borkóstolást Noszvajon. Habár inkább a vörösborokról híres a régió, viszont a fehéreknek is adni kell egy esélyt, mert azok is legalább olyan finomak.

Guzsalyas

Guzsalyas

Klubhelyiségünk a Guzsalyas nevet viseli, ahol nagyobb társaságok tudnak együtt asztalhoz ülni, társasozni, csocsózni és dartsozni. Esőprogramként jó alternatíva lehet és esténként is be lehet húzódni ide lazítani.

Reggeli

Reggeli

Teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre a főzőcskézéshez, de bőséges reggelit tudunk hozatni egy noszvaji étteremből. Idényzöldségek és gyümölcsök, tojás a faluban beszerezhető.

Parkoló

Parkoló

Zárt parkolónkban kényelmesen és biztonságosan parkolhatnak kedves vendégeink, egymást sem zavarva. A parkoló a szomszédos telken, az Árpád utca 11. alatt található.

Wifi és TV

Wifi és TV

Wifi és Netflixes TV áll rendelkezésre az apartmanokban, így szórakozni vagy akár dolgozni is lehet a kedves vendég kedve és igénye szerint.